البطاطا المشوية بحشوة الدجاج
المقادير
بطاطس حجم متوسط
صدور دجاج مقطعة قطع طولية
تتبيلتها بـ (ملعقة كبيرة صوص صويا ، ملعقة كبيرة خل أبيض ، ملعقة كبيرة خردل ، عصير ليمونه ،بهارات مشكله ، صوص باربكيو ،ثوم بودرة ، ملح )
بصل مكعبات
ذره معلبه
فلفل رومي مقطع قطع طوليه
جبن موزاريلا
جبنه تشدر
الطريقة
يغسل البطاطس جيدا ويدهن بقليل من زيت الزيتون
ويشوى في الفرن على نار متوسطه لمدة ساعة
أنا تبلت الدجاج ساعتين قبل الطبخ وكل ما طول الدجاج في التتبيلة يكون أفضل
يشوح الدجاج في صينيه غير لاصقه مع قليل من الزيت لحد ما يوشك على الاستواء
يوضع فوقه البصل والفلفل والملح والذرة
أنا تبلت الدجاج ساعتين قبل الطبخ وكل ما طول الدجاج في التتبيلة يكون أفضل
يشوح الدجاج في صينيه غير لاصقه مع قليل من الزيت لحد ما يوشك على الاستواء
يوضع فوقه البصل والفلفل والملح والذرة
لما يستوي البطاطس نفتحه من النص ونحشيه بالخلطة ونحط فوقه الجبنة وندخله الفرن لحد ما تذوب الجبنة ويقدم
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق